Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Επιτυχημένη η συναυλία «Εαρινές Ωδές» της χορωδίας Choremus στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η συναυλία της χορωδίας Εκπαιδευτικών Μουσικής “Choremus”, σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπό τον τίτλο «Εαρινές Ωδές».

Η αίθουσα του θεάτρου γέμισε με κόσμο που απόλαυσε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, με έργα κλασικού ρεπερτορίου με κατάνυξη και εσωτερικότητα, σε εξαιρετική ερμηνεία από την πολυμελή χορωδία.

Τη μουσική διεύθυνση είχε η Φαίδρα Γιαννέλου, ενώ την προετοιμασία της χορωδίας ανέλαβε η Σοφία Κετεντζιάν. Στο πιάνο συνόδευσε η Ιουλία Τζαννετουλάκου, ενώ το σύνολο πλαισιώθηκε και από κουιντέτο εγχόρδων, προσφέροντας στο κοινό μια μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:  “Η χορωδία Choremus μας χάρισε μία βραδιά πολιτισμού και συγκίνησης. Η μουσική γεφυρώνει ανθρώπους και συναισθήματα, και χθες το βράδυ το αποδείξαμε όλοι μαζί. Ως Δήμος, στηρίζουμε ενεργά τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό, τη συμμετοχή και την ποιότητα ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της συναυλίας και φυσικά στους πολίτες που γέμισαν την αίθουσα με χαμόγελα και θερμό χειροκρότημα.”

Ο Δήμος συνεχίζει με συνέπεια να στηρίζει πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και αναδεικνύουν την αξία της τέχνης και της συλλογικής έκφρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ