Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Εργασίες απομάκρυνσης ξερών κορμών & νέα δενδροφύτευση στο Δάσος Κασδάγλη

Published

on

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την προστασία και αναζωογόνηση του πρασίνου. Στις 13 Μαρτίου, στο δάσος Κάσδαγλη απομακρύνθηκαν 22 ξεροί κορμοί, ενώ την επόμενη ημέρα οι εργασίες συνεχίστηκαν με την απομάκρυνση επιπλέον επικίνδυνων δέντρων.

Στη θέση τους, θα φυτευτούν νέα πευκάκια, δίνοντας ζωή στο δάσος. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις ποτίσματος, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή φροντίδα και ανάπτυξή τους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: “Η φροντίδα του φυσικού μας πλούτου είναι προτεραιότητα! Με αυτές τις παρεμβάσεις, όχι μόνο απομακρύνουμε επικίνδυνα και ξερά δέντρα, αλλά ανανεώνουμε το πράσινο της περιοχής μας, εξασφαλίζοντας ένα πιο υγιές και όμορφο περιβάλλον για όλους!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ