Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Εθνική Γιορτή της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή γιορτάστηκε η Εθνική Γιορτή της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από την Τετάρτη και την Πέμπτη 23/3 και 24/3 με τον σημαιοστολισμό της πόλης και εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία. Σε εφαρμογή ομόφωνης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που προέβλεπε τη διεξαγωγή των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου στην Πεύκη και 25ης Μαρτίου στη Λυκόβρυση, οι εορταστικές εκδηλώσεις την ημέρα της Εθνικής Επετείου πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης. Αρχικά έλαβε χώρα η δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια η επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου της Λυκόβρυσης.

 

 

 

Ο Πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης Αικατερίνη Μαραγιάννη, ενώ έγινε κατάθεση στεφάνων από σχολεία και φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Χρόνια Πολλά σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα! Γιορτάσαμε με την πρέπουσα λαμπρότητα την επέτειο της 25ης Μαρτίου μετά από τρία χρόνια περιορισμών. Με αίσθημα ευθύνης τιμούμε το ένδοξο παρελθόν της Πατρίδας μας και των Ηρώων μας και τα ιδανικά της μακραίωνης και ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους. Δεν ξεχνούμε τις ρίζες μας και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ