Connect with us

Κοινωνία

Η Πεύκη υποδέχτηκε την πιο Πευκιώτικη μπύρα όπως της αξίζει!

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2025 το “New Beer Release Party” της μπύρας Magoufana Pilsner στην πλ. Ιωαννίνων στην Άνω Πεύκη, με τη θερμή υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την παρουσίαση της νέας μπύρας από την Alea Brewing Co., με μια σειρά από δράσεις που περιλάμβαναν παράσταση θεάτρου σκιών, face painting και μπαλονοκατασκευές για παιδιά, ενώ το φαγητό ημέρας επιμελήθηκαν οι αγαπημένοι Puff Daddy και τα παραδοσιακά Σουβλάκια Καραγκανιάν, προσφέροντας ξεχωριστές γεύσεις στους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, μετατρέποντας την εκδήλωση σε μια γιορτή γεύσης και ψυχαγωγίας, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: «Η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και η δημιουργία ζωντανών σημείων συνάντησης για την κοινότητα είναι βασικοί στόχοι μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης που προάγει την εξωστρέφεια, στηρίζει την τοπική οικονομία και ενώνει τους ανθρώπους της πόλης μας με χαμόγελο και δημιουργία.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ