Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greeece, Μ. Πατούλη -Σταυράκη, συνεχάρη τα μέλη – Δημάρχους του Δικτύου για την Κ.Ε.Δ.Ε.

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους αυτοδιοικητικούς, Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους – μέλη του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, που αναδείχθηκαν στο νέο προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), μετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου, συγχαίρει η Πρόεδρος του Δικτύου και της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Αμπελόκηπων – Μενεμένης, μέλος του αυτοδιοικητικού δικτύου SDG 17 Greece, Λάζαρο Κυρίζογλου, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε καθώς και σε όλους τους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, μέλη του Δικτύου μας, που αναδείχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης. Για το Δίκτυο SDG 17 Greece, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, μέλος και στρατηγικός εταίρος του, αποτελεί τον φορέα που ενώνει όλους τους Δήμους της χώρας και επενδύει στο να αναδείξει τη δυναμική τους, βελτιώνοντας την εξωστρέφεια και τη συμμετοχή τους σε προγράμματα και συνέργειες που ισχυροποιούν τη θέση και την αξιοπιστία της ελληνικής αυτοδιοίκησης στην Ευρώπη. Το νέο Προεδρείο της Κ.Ε.Δ.Ε διαθέτει τη βούληση, την ικανότητα και τη διορατικότητα ώστε να εργαστεί αποτελεσματικά για το όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη βάση των σύγχρονων προκλήσεων που καλείται να διαχειριστεί. Το Δίκτυο SDG 17 Greece θα συνεχίσει να αποτελεί έναν αξιόμαχο σύμμαχο στην προσπάθεια για την εμπέδωση των αρχών βιώσιμης ανάπτυξης στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και κοινωνία».

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου που αναδείχθηκαν με τον Συνδυασμό «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, είναι οι εξής:

  • Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε., Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης

  • Α΄ Αντιπρόεδρος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης

  • Β ‘Αντιπρόεδρος, Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου

  • Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Καφαντάρης, Δημοτικός Σύμβουλος ΠύλουΝέστορος

  • Μέλος, Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού

  • Με τον Συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση Τώρα», οι Δήμαρχοι μέλη του Δικτύου SDG 17 Greece που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε είναι οι εξής:

  • Μέλος, Τίνα Καφατσάκη βλάχος, Δήμαρχος Ζωγράφου

  • Μέλος, Θωμάς Μπέγκας, Δήμαρχος Ιωαννιτών

Στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε εξελέγη ως τακτικό μέλος ο Κωνσταντίνος Κουκάς, πρώην Δήμαρχος Μυκόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ