Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

«Θερμή» η ανταπόκριση και της Λυκόβρυσης στο πρόγραμμα του ατομικού καφέ κάδου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θερμό» ήταν το ενδιαφέρον των δημοτών και στη δεύτερη δράση ενημέρωσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του ΕΔΣΝΑ για το πρόγραμμα του ατομικού καφέ κάδου ανακύκλωσης οργανικών απορριμμάτων, που πραγματοποιήθηκε στη λαϊκή αγορά της Λυκόβρυσης το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουλίου.

Όπως και στη λαϊκή αγορά της Πεύκης την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και σήμερα οι δημότες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα , συμπλήρωσαν την ειδική φόρμα συμμετοχής, ενώ πήραν και ενημερωτικά φυλλάδια. Την ίδια στιγμή ικανοποίηση προκαλεί ότι αρκετοί δημότες έδειξαν ενημερωμένοι για το πρόγραμμα, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να συμμετέχουν σε αυτό το επόμενο διάστημα.

oplus_0

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανακύκλωσης  και Κυκλικής Οικονομίας Μαρίνα Μαγκουρίλου, τον αντιδήμαρχο Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπο Καρανάσο και εκπροσώπους του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), ενημέρωσε τους δημότες για το νέο πρόγραμμα, που έχει στόχο την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων.

Οι πολίτες ενημερώθηκαν και για τα οφέλη της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα του ατομικού καφέ κάδου, όπως η μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% κάθε χρόνο, για τα επόμενα 4 χρόνια (από 1η Ιανουαρίου 2025), την προμήθεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα λιπάσματος (κομπόστ).

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ