Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Μαθητές «δημοσιογράφοι» πήραν συνέντευξη από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο συνεντεύξεις σε μαθητές σχολείων της πόλης έδωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ο δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του μαθητές και μαθήτριες του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης καθώς και τη δασκάλα Μαρία Βλασίδου.  Τα παιδιά έθεσαν μια σειρά από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ερωτήσεις προς τον δήμαρχο για τη σχολική εφημερίδα «Όμορφος Κόσμος» , οι οποίες αφορούσαν την παιδική του ηλικία, την ενασχόλησή του με τα κοινά, αλλά και τα έργα που γίνονται και πρόκειται να γίνουν στα σχολεία της πόλης.

Το πρωί της Πέμπτης 17  Οκτωβρίου ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης βρέθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, μετά από πρόσκληση του  των μαθητών και των εκπαιδευτικών της ΣΤ τάξης και του Διευθυντή Κωνσταντίνου Καβρουματζή. Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και «Κοινωνική & Πολιτική Αγωγή» τα παιδιά ανέλαβαν τον ρόλο των  «μικρών δημοσιογράφων» και πήραν συνέντευξη από τον δήμαρχο.

Επρόκειτο για μια δράση της ομάδας «Ενσυναίσθηση» στόχος της οποίας ήταν να τεθούν προς συζήτηση θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας, τον τόπο μας και τις ανάγκες του. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί Χρύσα Κοκορίκου , Μαρκέλλα Τσατσαρώνη, Βασιλική Σταϊκούδη και Μαίρη Μανδήλα.

«Ήταν χαρά μου να απαντήσω στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων της πόλης μας. Ως διοίκηση είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά, ακούμε, καταγράφουμε και φροντίζουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη τους» τόνισε ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ