Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Νέα Αριστερά Λυκόβρυσης – Πεύκης για τα αναβληθέντα εγκαίνια του εκλογικού τους περιπτέρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νέα Αριστερά Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε πως, παρά τον καιρό, ο οποίος δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού τους περιπτέρου στην Πεύκη, σύντροφοι και όχι μόνο επισκέφθηκαν το σημείο στην πλατεία Σοφούλη και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με τη Νατάσα Ρωμανού, υποψήφια ευρωβουλεύτρια του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η Νέα Αριστερά δήλωσε:

“Ένα ωραίο, στρογγυλό τραπέζι (χωρίς τραπέζι!) στήθηκε την Παρασκευή 17/5 έξω από το προεκλογικό μας περίπτερο της Πλ. Σοφούλη της Πεύκης. ‘Τολμηροί’ σύντροφοι και φίλοι αψήφησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και, παρά το ότι τα προγραμματισμένα εγκαίνια του περιπτέρου μας είχαν αναβληθεί λόγω καιρού, άκουσαν, ρώτησαν και τοποθετήθηκαν σε μια πολύ όμορφη, ζεστή και ουσιαστική συζήτηση με την σ. Νατάσα Ρωμανού, υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (φυσικός-κλιματολόγος, ερευνήτρια στην ΝΑΣΑ, σ. καθ. COLUMBIA UNIVERCITY OF NEW YORK).

Η εισηγήτρια, ως καθηγήτρια Πανεπιστημίου αλλά χωρίς ίχνος διδακτισμού, ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα: Ευρώπη, Ελλάδα, πόλεμοι, περιβάλλον κ.ά.

Έτσι, η βραδιά, παρά την κόντρα του καιρού, εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ