Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παρών στην πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου ΔΣ και των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της νέας εποχής που ανοίγεται για την Κινηματογραφική Λέσχη, που αποφάσισε να ανοίξει τη «βεντάλια» της και να προσκαλέσει νέα μέλη και φίλους του Κινηματογράφου, στην προσπάθειά της να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα των προγραμμάτων της.

Η πρόεδρος της Λέσχης, Έλλη Μήτση, δήλωσε συγκινημένη για το γεγονός ότι αυτή η νέα προσπάθεια αγκαλιάστηκε από ακόμα περισσότερο κόσμο και, βεβαίως, από τη νέα δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, έδωσε το παρών στην έναρξη της συνεδρίασης και ευχήθηκε καλή αρχή σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Αμέσως μετά, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε και να κάνουμε την πρώτη γνωριμία με τη διευρυμένη πλέον ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης. Είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον Πολιτισμό και προσφέρει στην πόλη μας. Στηρίζουμε κάθε καλή προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως αυτή η όμορφη συνεργασία θα συνεχίσει!».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ