Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης «Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της παράταξης «Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ».

Η αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης πλημμύρισε το πρωί της Κυριακής από δημότες. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Γρηγόρης Λέων, οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του κ. Λέων αντάλλαξαν με όλες και όλους ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας, η πρώην Γ.Γ. Ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Ηλίας Κατσαρός, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λυκόβρυσης – Πεύκης Βενετία Κολοκοτρώνη, καθώς και πρώην αντιδήμαρχοι. Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου Παναγιώτης Πανταζής, ο πρώην αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παπανικολάου, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Κοκορόσκος, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Καρύμπας, η πρώην αντιδήμαρχος Μαριάννα Μαμαλάκη και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζάνης.

 

Παρέστησαν και πρόεδροι Συλλόγων της περιοχής

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πρόεδροι Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όπως η πρόεδρος των Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Ιωάννα Λαζάνη, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Έλλη Μήτση, η πρόεδρος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» Όλγα Κολοκοτρώνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Θωμάς Παπαζαχαρίου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» Αικατερίνη Μαρκουλάκη και η αρχηγός του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης Ρόζα Μαρία Ρούσου. Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, καθώς και αθλητικών σωματείων. Την εκδήλωση ευλόγησαν ο πατέρας Ευστράτιος από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων και ο πατέρας Εμμανουήλ από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ», κ. Λέων, ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία, ειρήνη, αγάπη, αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη. Ανέφερε ότι το 2024 η παράταξη «Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ» και όλα τα μέλη της θα είναι δίπλα στους δημότες και θα αγωνιστούν για το καλό της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ