Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού, στο οποίο συμμετείχαν χορευτικοί σύλλογοι από πολλούς δήμους.

Μια ξεχωριστή ημέρα με αρώματα παράδοσης παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, όπου χορευτές από πολλούς δήμους έδωσαν τον καλύτερό τους χορευτικό εαυτό και μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους. Στους 14 συλλόγους που συμμετείχαν απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του κάθε συλλόγου, καθώς και μετάλλιο σε κάθε χοροδιδάσκαλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μπακάλης, η πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Μαρίνα Πατούλη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γιάννης Καλαμπαλίκης , ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Μπελεχρής, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γιάννης Μέγας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ