Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Λυκόβρυσης και του 2ου Δημοτικού σχολείου Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Λυκείου Λυκόβρυσης και του 2ου Δημοτικού Πεύκης, συνολικού ύψους 720.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο που ωρίμασε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο (2019-2023) και εκτελείται κατά το τρέχον διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Λύκειο Λυκόβρυσης έχουν ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης στο κτήριο και η μόνωση της ταράτσας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν τα αλουμίνια σε όλες τις αίθουσες. Όσον αφορά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, έχει ολοκληρωθεί η θερμοπρόσοψη του κτηρίου , ενώ θα ακολουθήσει η μόνωση της ταράτσας και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, νέων φωτιστικών και αλουμινίων.

“Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη επενδύσεις ενεργειακής αναβάθμισης περισσότερων από 1,2 εκατ. ευρώ σε τέσσερα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης”, αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Αναφορικά με το 2ο Δημοτικό Πεύκης, μετά τις 15 Αυγούστου θα γίνει σε αυτό η μόνωση της ταράτσας, θα τοποθετηθούν τα φωτοβολταϊκά και θα αλλάξουν τα αλουμίνια και τα φωτιστικά. Αυτή η μικρή καθυστέρηση προέκυψε καθώς το συγκεκριμένο σχολείο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο φιλοξένησε το καλοκαιρινό camp του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ