Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Π. Ιωάννου: “Όταν την απουσία και την ανικανότητα διαδέχεται το ψεύδος και η συκοφαντία”

Published

on

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” Π. Ιωάννου σχολιάζει όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης σχετικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας στην πόλη.

Αναλυτικά ο κ. Ιωάννου τόνισε τα εξής:

“Για την απουσία και την ανικανότητα του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας, αλλά και όσα προηγήθηκαν ή όσα έχουν ακολουθήσει από τότε, και την ανεπάρκεια της διοικητικής του ευθύνης στην αντιμετώπισή της και στην προστασία των πολιτών του Δήμου μας, αναφερθήκαμε ήδη σε προηγούμενη δημοσίευσή μας.

Αντί να έχουμε την απολογία του κ. Δημάρχου και την συγνώμη προς τους κατοίκους της πόλης μας, στο πρόσφατο δημοτικό μας συμβούλιο και σε σχετική του ανακοίνωση, αμυνόμενος ψεύδεται και συκοφαντεί επιλεκτικά τρεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας, ότι μίλησαν αρνητικά για τους εργαζόμενους του Δήμου.

Είχαμε γράψει στην προηγούμενη δημοσίευσή μας μεταξύ άλλων: «Δημότες και φιλότιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, με διάθεση προσφοράς, αλλά εγκαταλελειμμένοι από την διοίκηση του Δήμου, τηλεφωνούν απελπισμένοι σε μένα ή όπου νομίζει ο καθένας, ότι μπορεί να πάρει κάποια απάντηση, κάποια βοήθεια, κάποια έστω ηθική υποστήριξη, ενώ εκφράζουν και την αγανάκτησή τους για την απουσία της Δημοτικής Αρχής.»

Επίσης προκαλούμε τον κ. Δήμαρχο να παρουσιάσει τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πουθενά δεν υπάρχει αρνητική αναφορά για τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά μόνον επισήμανση της ανυπαρξίας και ανικανότητας στην άσκηση διοίκησης (μάνατζμεντ) από την πλευρά του κ. Δημάρχου.

Ούτε οι πολίτες, ούτε οι δημοτικοί υπάλληλοι, ούτε οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα ξεχάσουν τα έργα και τις ημέρες του αποτυχημένου Τάσου Μαυρίδη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ