Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε εξέλιξη έργα υποδομών στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Λυκόβρυσης –Πεύκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του με στόχο τόσο να εποπτεύσει τα σημαντικά έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, ο εξωραϊσμός του οποίου πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής με προϋπολογισμό 500 χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν τις σύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις του 3ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, του 1ου 1/θέσιου και 2ου 1/θέσιου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, στο Ηλιακό Χωριό. Ο συνολικός προϋπολογισμός κατασκευής μέσω ΠΕΠ Αττικής ανέρχεται 3.251.701 ευρώ. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το οικόπεδο, στο οποίο θα υλοποιηθεί η κατασκευή ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και έχει προϋπολογισμό 782.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης ο Περιφερειάρχης παρέδωσε ένα επιπλέον απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων.

 

 

 

 

 

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία  Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής κ.α., ενώ παρόντες  κατά την επίσκεψη ήταν εκτός από τον Δήμαρχο, η  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μαρία Μουρατίδη και ο Γιώργος Τσόλας Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Η περιοδεία του Περιφερειάρχη ολοκληρώθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσου Μαυρίδη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου και τη στήριξη της Περιφέρειας στον τομέα της ωρίμανσης και δημιουργίας των αναγκαίων υποδομών για το προσεχές μέλλον.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ