Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Συνεχίζονται οι συνεργασίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τους ντόπιους επιχειρηματίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο τη διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης με γνωστό Κέντρο Ξένων Γλωσσών της πόλης προχώρησε σε σχετική συνάντηση ο αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Στη συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στο γραφείο του αντιδημάρχου με την κα. Μαρούσα Μουτάφη, μια εκ των συνιδιοκτητών του Πρότυπου Κέντρου Ξένων Γλωσσών BIG APPLE οριστικοποιήθηκε η νέα συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών BIG APPLE ΜΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΑΦΗ προσφέρει τη δυνατότητα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου πολύτεκνων οικογενειών και ανέργων του  δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης να παρακολουθήσουν τα τμήματα προετοιμασίας ενόψει των εξετάσεων γλωσσομάθειας που διοργανώνουν οι αρμόδιοι φορείς. Παράλληλα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προσφέρει υποτροφία  σε δυο μαθητές της Α γυμνασίου για την εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας (γερμανικής ή γαλλικής).

Με προσήλωση στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ίσης πρόσβασης στο αδιαπραγμάτευτο αγαθό της εκπαίδευσης ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το BIG APPLE συμπράττουν σε μια χρονική στιγμή που η ελληνική κοινωνία, όπως και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα θα χρειαστεί να επιδείξει σημαντικά αποθέματα δύναμης, αποφασιστικότητας και ενότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ