Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συσκέφθηκε εκ νέου η Επιτροπή Αδελφοποιήσεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μελλοντικές δράσεις σχεδιάστηκαν στη δια ζώσης συνάντηση ομάδας εργασίας από την Επιτροπή Αδελφοποιήσεων μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης και Εντεταλμένου σε θέματα Αδελφοποίησης κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Θανάσης Ζαχόπουλος, ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου, η κα Ρόζα Ρούσσου, η κα Μαρία Αναμουρλόγλου, ο κ. Στεφανος Γαλανός, ο κ Δημητρης Αναγνωστόπουλος.

Ο κ. Γαλανός πρότεινε την δημιουργία βίντεο με παραδοσιακά τραγούδια από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκης σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Πευκης και το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, των οποίων η παρουσίαση θα συνδυαστεί με παραδοσιακές στολές του κάθε τόπου. Ο συντονισμός αυτής της δράσης θα γίνει σε συνεργασία με την κ. Αναμουρλόγλου.

Ο κ. Ζαχόπουλος από την πλευρά του ανέφερε οτι μια κοινή γιορτή με θέματα του Πόντου μεταξύ των μαθητών των Μοντεσσοριανών Σχολείων και των Μαθητών στον Δήμου Ανάπας είναι στο σχέδιο να υλοποιηθεί, ενώ προσέφερε την πολύτιμη εμπειρία του σε θέμα διοργάνωση και παρακολούθησης ανταλλαγής απόψεων και επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, στα πλαίσια του θεσμού MUN.

Η κα Ρούσσου θα ετοιμάσει με το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης και σε συνεργασία με τον κ. Αναγνωστόπουλο και τα Δημοτικά σχολεία της Πεύκης – Λυκόβρυσης, διαδικτυακό δια δραστικό παιγνίδι με θέμα τα αξιοθέατα της πόλης μας.

H κ. Αναμουρλόγλου πρότεινε ως χρονικό ορίζοντα για την υλοποίηση των δράσεων στο τέλος Οκτωβρίου 2021 στον οποίο συμφώνησαν οι παραβρισκόμενοι.

Τέλος, ο κ. Παπαζαχαρίου ενημέρωσε για τις ταξιδιωτικές επιλογές που προσφέρονται για πιθανόν ταξίδι της Επιτροπής στον Δήμο Ανάπας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και εξήρε την άριστη συνεργασία που έχουν αναπτύξει τα μέλη της επιτροπή Αδελφοποιήσεων μεταξύ τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ