Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σύμβουλος του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Παναγιώτης Μπόλλας

Δημοσιεύθηκε

στις

Καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριου Ψυχάλη, σε θέματα δομών του καταργηθέντος Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ αναλαμβάνει ο πρώην αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπόλλας.

Ο δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης, αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Ο Παναγιώτης Μπόλλας είναι ένας από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς που διαθέτει η πόλη μας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Μπόλλας τόνισε: “Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου και την επιμονή του να με τιμήσει με καθήκοντα ειδικού συμβούλου, παρότι ο ίδιος δεν το θεωρούσα απαραίτητο, διότι όπως η κοινωνία των συνδημοτών μας επί σειρά τετραετιών με έχει τιμήσει, το ίδιο και τώρα και στο μέλλον, είμαι πρόσφορος να εργάζομαι για το κοινό καλό και για την πρόοδο του Δήμου μας. Οι παιδικοί μας σταθμοί, τα ΚΑΠΗ μας και γενικότερα οι δομές του πρώην ΚΟΙΠΑΠ, θέλουμε και μπορούμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες και λειτουργικότερες συνεχίζοντας να προσφέρουμε στους συμπολίτες ακόμα πιο σημαντικές υπηρεσίες”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ