Λυκόβρυσης - Πεύκης
Το Δήμο Νέας Σμύρνης επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Π. Ιωάννου

Ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισκέφθηκε το Δήμο Νέας Σμύρνης και είχε συνάντηση τόσο με τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Χρηστάκη.
Στην ατζέντα των θεμάτων τους ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση και συνεργασία των δύο δήμων σε θέματα ανακύκλωσης, περιβάλλοντος, κοινωνικής πολιτικής καθώς και του εορτασμού των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης. Συζητήθηκε, επίσης, η δυνατότητα διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης (του οποίου ο κ. Ιωάννου είναι Διευθύνων Σύμβουλος) και του Πανιωνίου, δύο ιστορικών προσφυγικών ομάδων.
Όπως αναφέρεται, ο Δήμος Νέας Σμύρνης παραμένει ανοιχτός στην υλοποίηση προτάσεων και συνεργασιών με άλλους Δήμους της χώρας καθώς έτσι αναδεικνύεται η δύναμη της ενότητας και της αλληλεγγύης για το καλό των τοπικών κοινωνιών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024