Κοινωνία
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Σπουδαίο μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, οι οποίοι, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σπάνιων Παθήσεων, συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Μαρτίου, με τη συγκινητική συμμετοχή των παιδιών, που απέδειξαν έμπρακτα τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της ενίσχυσης των πολιτών που έχουν ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: “Η πρωτοβουλία των μαθητών του 4ου Δημοτικού Πεύκης αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη ξεκινά από τις νεότερες γενιές και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για αυτήν την όμορφη δράση που στηρίζει έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που προάγει τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.”
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024