Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέλαβε 65 ατομικούς καφέ κάδους από την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα εργαλεία για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανακύκλωση των οργανικών απορριμμάτων αποκτά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουλίου, παρέλαβε από την Περιφέρεια Αττικής επιπλέον 65 καφέ ατομικούς κάδους.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος παρέλαβε και σημαντική ποσότητα λιπάσματος (κομπόστ), το οποίο οι δημότες θα μπορούν να προμηθεύονται από συγκεκριμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η σημαντική προμήθεια από την Περιφέρεια Αττικής προς τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης έγινε μετά από ενέργειες του δημάρχου, Μάριου Ψυχάλη, ο οποίος  βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας κατά την παραλαβή των κάδων.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δηλώνοντας σχετικά: «Τους 65 ατομικούς καφέ κάδους θα τους αριθμήσουμε και σύντομα θα τους παρέχουμε σε οικίες, έτσι ώστε να αυξήσουμε το ποσοστό της ανακύκλωσης. Ζητώ από όλα τα νοικοκυριά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του καφέ κάδου, έτσι ώστε να επιτύχουν την εξοικονόμηση στα δημοτικά τους τέλη. Ως διοίκηση δεσμευόμαστε πώς κάθε νοικοκυριό που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα αποκομιδής του καφέ κάδου θα λαμβάνει έκπτωση στα δημοτικά τέλη 5%, κάθε χρόνο, για τα επόμενα 4 χρόνια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ