Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακατασκευάζεται το Γυμνάσιο Ερυθρών στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ουσιαστικό έργο που αφορά στην ασφάλεια των σχολικών υποδομών της Αττικής, εισέρχεται σε φάση υλοποίησης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής με 1,2 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανακατασκευή και αποκατάσταση του Γυμνασίου Ερυθρών στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, το οποίο παρέμενε κλειστό από το 2015 λόγω επικινδυνότητας του κτηρίου.

Το έργο είχε ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την υπογραφή της σχετικής απόφασης ένταξης τον Ιούλιο του 2022.

Η υπογραφή από τον ανάδοχο του έργου έγινε χθες στα γραφεία της «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤΥΠ ΑΕ), παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρ. Στάθη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της «ΚΤΥΠ» Θ. Γιάνναρη και του Προέδρου της ΚΤΥΠ κ. Τ. Κατσίπου, του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ κ. Θεόδ. Κυριαζόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλου, του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Αττικής Δ. Δρόση, του Αντιδήμαρχου Μ. Σακελάρη, του Προέδρου Δ. Κοινότητας Δ. Παγώνη, και της Προέδρου Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μ. Σακελλάρη.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ