Μαραθώνα
Σε εξέλιξη η ανέγερση του νηπιαγωγείου Ανατολής Ν. Μάκρης

Ένα ακόμη έργο χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής που αφορά στην κατασκευή του νηπιαγωγείου Ανατολής Ν. Μάκρης επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός για παρακολούθηση της προόδου των εκτελούμενων εργασιών.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.110.000 ευρώ (με ΦΠΑ) χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» Αττική 2014-2020.
«Στην Περιφέρεια Αττικής εκμεταλλευόμαστε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και, με στόχο και συνεχείς παρεμβάσεις, εργαζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης για όλους και ιδιαιτέρως για τα παιδιά μας, για να μπορούν να απολαμβάνουν το αγαθό της παιδείας απερίσπαστα και με άνεση», δήλωσε ο κ. Αυγερινός.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024