Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακούφιση από την διάνοιξη της Αγίας Βαρβάρας στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντικές παρεμβάσεις είχαμε στην πόλη της Μεταμόρφωσης το προηγούμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι εργασίες για την διάνοιξη της οδού Αγίας Βαρβάρας στη Μεταμόρφωση, ένα έργο που αποτελούσε αίτημα ετών των κατοίκων της περιοχής.

Κατά την έναρξη των εργασιών στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Μετά από δεκαετίες γίνεται πραγματικότητα μία από τις πιο δύσκολες διανοίξεις της πόλης μας. Η διάνοιξη της οδού Αγίας Βαρβάρας. Ευχαριστώ όλους όσοι συντέλεσαν στο να γίνει πραγματικότητα. Μια διάνοιξη που μας δίνει δύναμη για την επόμενη. Συνεχίζουμε…». Παράλληλα, ο δήμαρχος σε ανάρτηση του στη προσωπική του σελίδα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε ότι “έπεται και συνέχεια…”

Την ίδια στιγμή στη Μεταμόρφωση συνεχίζονται και τα έργα νέων πεζοδρομίων. Ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας επισκέφτηκε τη συμβολή των οδών Πευκών και Μπιζανίου, ώστε να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών δηλώνοντας σχετικά «Πρόκειται για ένα σημείο όπου δεν υπήρχε καν πεζοδρόμιο. Οι πεζοδρομήσεις είναι μια μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο έργο, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την διαπλάτυνση και τοποθέτηση τους με τελικό στόχο την κάλυψη όλης της Μεταμόρφωσης.

Μια ακόμη δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα. Μια ακόμη ανάγκη που επιτέλους αντιμετωπίζεται».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ