Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Μεταμόρφωσης: Παραδόθηκε η βοήθεια στους πυρόπληκτους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, μαζί με την διευθύντρια και εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μετέβησαν σήμερα στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, όπου παρέδωσαν, με δύο γεμάτα φορτηγά, τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους πληγέντες της περιοχής.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Μεταμόρφωσης, τον Δήμαρχο, τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης για  τη συνδρομή τους.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται αναλυτικά: “Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους συνέβαλλαν στην συγκέντρωση αυτής της μεγάλη βοήθειας. Η καταστροφή που αντικρύσαμε, είναι πρωτόγνωρη. Και δεν υπάρχει περιθώρια να χαθεί ούτε μία ημέρα από την σταδιακή αποκατάστασή της.
Από τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ενημερωθήκαμε ότι έχουν μεγάλη ανάγκη από στήριξη τόσο σε υδραυλικές, όσο και ηλεκτρολογικές εργασίες. Εάν κάποιος επιθυμεί να συμβάλλει, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 22270 31603 (Λίμνη), 22273 50200 (Μαντούδι), 22270 61220 (Αγ. Άννα)
Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΒΙΚΟΣ, ΜΕΓΑ ΑΕ, ΑΝΕΜΟΣ και όλους όσους συνέβαλλαν -ανώνυμα και επώνυμα- στην συγκέντρωση των αγαθών για τους πυρόπληκτους (όπως το 1ο ΚΑΠΗ, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μεταμόρφωσης και τους δεκάδες συμπολίτες μας).”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ