Connect with us

Μεταμόρφωσης

Διήμερη δράση rapid test 6 & 7 Απριλίου στη Μεταμόρφωση

Published

on

O ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Μτεαμόρφωσης διοργανώνει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), την Τρίτη 6/4/2021 και την Τετάρτη 7/4/2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, για όλους τους κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένα τα τεστ θα διενεργηθούν, την Τρίτη 6/4/2021 στη Πλατεία του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, απέναντι από το Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη).
και την Τετάρτη 7/4/2021 στο Πάρκο Μπιζανίου & Δεκελείας Μεταμόρφωσης (Αγίου Νεκταρίου & Μπιζανίου).
Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033 και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.
Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
[banner id=”143729″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ