Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκαινιάστηκε το εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης παρουσία της Υφυπουργού Υγείας, κας Ζωής Ράπτη

Το Τοπικό Ιατρείο Μεταμόρφωσης επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 η Υφυπουργός Υγείας, κα Ζωή Ράπτη, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του και ως εμβολιαστικού κέντρου.


Την Υφυπουργό υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Παναγιώτης Λουσίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Γιάννης Μπάλτας. Στο Τοπικό Ιατρείο παραβρέθηκαν ακόμη Διευθυντές και Προϊστάμενοι της Πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.
Μάλιστα, η Υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κα Γιαννούλα Νταβώνη επιφύλαξε και μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον δήμο και τους πολίτες, καθώς ανακοίνωσε ότι υπεγράφησαν και οι δύο τελευταίες αποφάσεις για την ένταξη δύο ακόμη ιατρών (ο ένας καρδιολόγος) κάτι που σημαίνει πως το Τοπικό Ιατρείο φτάνει στο 100% της στελέχωσής του.

Η Υφυπουργός στον Χτύπο: “Αίσιο τέλος μίας μεγάλης προσπάθειας”
Σε δήλωσή της στην εφημερίδα μας, η κα Ράπτη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σήμερα πραγματοποιούνται ουσιαστικά τα εγκαίνια του εμβολιαστικού κέντρου της Μεταμόρφωσης. Πρόκειται για μία μεγάλη προσπάθεια η οποία είχε αίσιο τέλος ώστε οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης να μπορούν να εμβολιάζονται σε σημείο κοντά στο σπίτι τους” και υπογράμμισε την αναγκαιότητα εμβολιασμού των πολιτών καλώντας και τις τοπικές αρχές να επικοινωνήσουν προς τους πολίτες τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού.

Το βίντεο με τη δήλωση της Υφυπουργού στον Χτύπο

 

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την πολύ καλή συνεργασία που έχει χτίσει με την πόλη και υπογράμμισε τις κινήσεις του δήμου ώστε να μετατραπεί σε ολοκληρωμένο Κέντρο Υγείας το Τοπικό Ιατρείο.

Δείτε το βίντεο με τις ευχαριστήριες δηλώσεις του δημάρχου για το εμβολιαστικό κέντρο:

 

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας υπερθεμάτισε στα όσα είπαν η Υφυπουργός και ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε ότι είναι σημαντικό πως το Τοπικό Ιατρείο συνεχίζει και τις υπόλοιπες λειτουργίες του.

Οι δηλώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου Υγείας, κ. Παναγιώτη Λουσίδη:

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υφυπουργού οι εμβολιασμοί συνεχίζονταν κανονικά και οι εμβολιαζόμενοι με τους οποίους μιλήσαμε, μας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση τοπικού εμβολιαστικού κέντρου, για το γεγονός ότι είναι κοντά στο σπίτι τους και “είναι ήσυχα”, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν.

Ακολουθεί το βίντεο με την επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας στο Τοπικό Ιατρείο Μεταμόρφωσης, όπου δέχτηκε …επίθεση αγάπης από τον κ. Λουσίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ