Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Λαμπρές οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης για τα “Σωτήρεια 2024”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία στέφθηκε το εορταστικό διήμερο της 5ης και 6ης Αυγούστου, που αποτελεί τη μεγάλη ετήσια γιορτή της Μεταμόρφωσης.

Πρόκειται για ένα διήμερο το οποίο περιλαμβάνει θρησκευτικές εκδηλώσεις, την καθιερωμένη εμποροπανήγυρη και δύο μεγάλες συναυλίες, κατά το οποίο η Μεταμόρφωση υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες.

Με κατάνυξη και πλήθος πιστών πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον ομώνυμο μητροπολιτικό Ιερό Ναό, καθώς και η λιτανεία της ιερής εικόνας, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κυρίλλου, καθώς και εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στις εκδηλώσεις ήταν παρόντες o δήμαρχος Μεταμόρφωσης,Στράτος Σαραούδας, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, η αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανασία Ακριώτη, o αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Μάκης Αδαμίδης, ο αντιδήμαρχος Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Στάθης Βλαχάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Μπάλτας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χαρίκλεια Νικολοπούλου, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Στέλιος Σαριδάκης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δήμητρα Σκοπελίτη, η αντιδήμαρχος Συγκοινωνιών, Σηματοδότησης & Καθημερινότητας του Πολίτη, Δήμητρα Τσεβά, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος επί Νομικών Θεμάτων, Μαρία Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ασφαλείας Δημοτικών Κτιρίων, Γιάννης Αργύρης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), Παναγιώτης Αστήθας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ασφάλειας των Εξωτερικών Χώρων και Νεολαίας, Βασίλης Κορκολής, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αναστασόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης “Ανανέωση για τη Μεταμόρφωση”, Γιώργος Χρονόπουλος.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν δύο μεγάλες συναυλίες, και συγκεκριμένα συναυλία με τους Χρήστο Δάντη, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και Ελεάνα Παπαϊωάννου στις 5 Αυγούστου και με τον Σάκη Ρουβά στις 6 Αυγούστου.

Σ. Σαραούδας: “Μεγάλη και πρωτόγνωρη πρόκληση η φετινή”

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και τα φετινά Σωτήρεια, με πλήθος πιστών να συμμετέχουν με κατάνυξη στον θρησκευτικό εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον ομώνυμο μητροπολιτικό Ιερό Ναό, στη μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας και της πόλης μας.

Με δύο μεγάλες συναυλίες, που θα θυμόμαστε για καιρό.

Συναυλίες οι οποίες έφεραν την Μεταμόρφωση στο επίκεντρο, με χιλιάδες συμπολίτες μας και επισκέπτες να συμμετέχουν στη χαρά και στη γιορτή της πόλης μας.

Μια μεγάλη και πρωτόγνωρη πρόκληση στην οποία όλοι ανταποκρίθηκαν με επιτυχία.

Μια γιορτή άρτια οργανωμένη, για την οποία ευχαριστώ όσους βοήθησαν”, δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ