Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Λαϊκή Συσπείρωση Μεταμόρφωσης: Καταγγελία για προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας στην πόλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει προβλήματα που έχουν προκύψει στην πόλη λόγω της κακοκαιρίας προέβη η Λαϊκή Συσπείρωση Μεταμόρφωσης.

Στο σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

“Εδώ και δύο 24ωρα έχουμε γίνει μάρτυρες των τραγικών ελλείψεων της πολιτικής προστασίας, του ανύπαρκτου σχεδιασμού αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και της αδιαφορίας του κράτους για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του λαού.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεταμόρφωσης Π. Μακρίδης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο κ. Σ. Σαραούδα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ Σ. Σαριδάκη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως δήμος.

Οι κλειστοί κεντρικοί δρόμοι (Κλεισθένους, Δεξαμενής ,Αγ. Νεκταρίου, Σολωμού, Θεοτοκοπούλου & άλλοι ) και οι πολύωρες διακοπές ρεύματος στις μισές συνοικίες της πόλης μας (Αγ. Νεκτάριος, Δεξαμενής, Μποφίλια, μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων κλπ) έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη μετακίνηση και στη διαβίωση των πολιτών .

Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα που εγκαταλείπει χιλιάδες οδηγούς στην Αττική οδό, και σε άλλους οδικούς άξονες (Μαραθώνος, Μεσογείων κλπ.) καθώς και οι χιλιάδες οικογένειες χωρίς θέρμανση και ρεύμα στα σπίτια τους, μας δείχνουν τις προτεραιότητες της Περιφέρειας και των Δήμων και το πραγματικό πρόσωπο του αστικού κράτους ,της κυβέρνησης της ΝΔ που μας φορτώνει την «ατομική ευθύνη» μένοντας σπίτι μας στις χιονοπτώσεις (οδηγία Δημάρχου και κυβέρνησης ) φεύγοντας από το σπίτι μας στις φωτιές και στους σεισμούς, κολυμπώντας στο σπίτι μας στις πλημμύρες .

Τέρμα πια με τις φθηνές δικαιολογίες που προσπαθούν να συγκαλύψουν τις δικές τους πολιτικές ευθύνες . Γιατί το 2022 ο λαός δικαιούται και μπορεί να έχει σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και μεταφορές που δεν θα κλείνουν με το πρώτο χιόνι, να έχουν όλα τα σπίτια φτηνό ρεύμα και θέρμανση και πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία.

Είναι η ώρα να καταλογιστούν οι ευθύνες.

Απαιτούμε να αποκατασταθεί εδώ και τώρα η ηλεκτροδότηση σε όλη την περιοχή, να μαζευτούν τυχόν πεσμένα κλαδιά, να καθαριστούν τα πεζοδρόμια, οι κεντρικοί δρόμοι αλλά και οι δίοδοι από τα χιόνια και να γίνει ρίψη αλατιού.
Βρισκόμαστε δίπλα στους συνδημότες μας και τους καλούμε να επικοινωνούν με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Μακρίδης Παναγιώτης
Μολύβας Γρηγόρης”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ