Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Με πρωτοφανή προσέλευση κοινού το Καρναβάλι στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευφάνταστες μεταμφιέσεις, πρωτότυπα κουστούμια, φαντασία, δημιουργικότητα, χιούμορ, κέφι, χορός, διασκέδαση και χαμόγελα κυριάρχησαν στο Καρναβάλι του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Ο Πινόκιο, ο Μπενού και το Αποκριάτικο Τρένο και όλοι οι καρναβαλιστές, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το έναυσμα της χαρούμενης Καρναβαλικής Παρέλασης που είχε πρωτοφανή συμμετοχή με τους Παιδικούς και Βρεφικούς σταθμούς, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια που συμμετείχαν να εντυπωσιάζουν με τις εμπνεύσεις, το κέφι και την ενέργειά τους, ενώ στάθηκαν επάξια δίπλα τους και η Λαογραφική Εταιρεία ‘’Συπαλητός’’, ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης “Ο Εύξεινος Πόντος” και ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. Ερμής Μεταμόρφωσης.

Οι αποκριάτικες δραστηριότητες και τα παιχνίδια διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο) στο Σκεπαστό Αττικής Οδού και συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι, όπως και οι βόλτες με το Αποκριάτικο Τρένο. Το παραδοσιακό γαϊτανάκι και η πινιάτα ξεχώρισαν, ενώ το κοινό κέρδισε για ακόμα μία φορά η Ορχήστρα Πνευστών και Κρουστών με τις εντυπωσιακές ενορχηστρώσεις και ερμηνείες της. Κυριάρχησαν λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί (mambo, cha cha, samba, swing Jazz) αλλά και βαλκανικά ακούσματα, που διατήρησαν τη χορευτική διάθεση αμείωτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ