Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Με τους “Orizontes” στην Κάτω Μποφίλια ολοκληρώθηκε η 5η “Μουσική Παρέα” του Δήμου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δευτέρα 29 Ιουλίου ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τη ”Μουσική Παρέα” του Δήμου Μεταμόρφωσης, καθώς στην πλατεία της Κάτω Μποφίλιας, οι Οrizontes ερμήνευσαν με πάθος ένα πρόγραμμα ελληνικού rock και έντεχνου ρεπερτορίου, αλλά και επιλογές της διεθνούς σκηνής.

Οι καλλιτέχνες κατέθεσαν συναίσθημα και ταλέντο κερδίζοντας το κοινό και με τις ερμηνείες τους απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα από δημότες και επισκέπτες.

Το πρόγραμμα, που φέρνει καλή μουσική σε κάθε γωνιά της πόλης της Μεταμόρφωσης, δημιουργήθηκε, σχεδιάζεται, οργανώνεται και υλοποιείται από το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, ενώ διεξάγεται φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος της πόλης, κ. Ευστράτιος Σαραούδας. Παρευρέθηκαν η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτιστικών Συλλόγων, κα Μαρία Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ασφάλειας Εξωτερικών Χώρων και Νεολαίας, κ. Βασίλης Κορκολής και παρακολούθησαν εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας, φορέων, οργανώσεων, συλλόγων και πλήθος δημοτών και επισκεπτών της πόλης κάθε ηλικίας.

Ήταν η τελευταία συναυλία για το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης πριν τη γλυκιά ραστώνη του Αυγούστου. Τώρα, ακολουθούν 4 προβολές από την Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη, και ο Δήμος ανανεώνει το ραντεβού του με τους πολίτες για… νέες περιπέτειες στον μαγικό κόσμο της Τέχνης στα τέλη Αυγούστου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ