Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η Ακαδημία της Α.Ε Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε και ανανεώθηκε η προπονητική ομάδα των Ακαδημιών μετά και την ανανέωση που προηγήθηκε και στο Ανδρικό τμήμα με την πρόσληψη του καταξιωμένου προπονητή Φιλίππου Δημήτρη και του άμεσου συνεργάτη του Γιαννακόπουλου Δημήτρη.

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Α.Ε Μεταμόρφωσης με την καθοδήγηση της Διοίκησης, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Η Διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη προχωρήσει εδώ και δύο μήνες τη συνεργασία της με τον Αθλητικό Διευθυντή Ποδοσφαίρου όλου του συλλόγου, τον κ. Άρη Γκάνια.

Δημιουργώντας ένα “κράμα” παλαιών και νέων προπονητών, στοχεύει στην δημιουργία ενός σταθερού κλίματος που θα οδηγήσει τον σύλλογο στην ανέλιξη και στην συνεχόμενη βελτίωση.

Παρέμεινε, λοιπόν, και συνεχίζει το έργο του, ο κ. Αλέξανδρος Κουφογιάννης που κατέχει πλούσια προπονητική εμπειρία και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο διακοπής ο κ. Δημήτρης Μπλάνας , ο μακροβιότερος προπονητής της Α.Ε Μεταμόρφωσης αφού έχει ήδη μια δεκαετία δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας με τον σύλλογο της καρδιάς του.

Τους δύο καταξιωμένους προπονητές στον χώρο τους,θα πλαισιώσουν στην ανανεωμένη προπονητική ομάδα, εκτός του κ. Άρη Γκάνια, οι παρακάτω έμπειροι και διπλωματούχοι προπονητές:

Αλέξανδρος Μπεκάι , Κλεάνθης Πιλίντσι, Χρήστος Παπαθανασίου και ο Μάριος Κόκκινος, που εκτός από προπονητής τερματοφυλάκων στην Ανδρική ομάδα θα αναλάβει και την Σχολή Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας.

Έτσι χαράζεται το μέλλον των Ακαδημιών της Α.Ε Μεταμόρφωσης και συντελείται σταδιακά και με μελετημένα βήματα η πρόοδος του συλλόγου.

Το σύνθημα της Ακαδημίας -παίζω μπάλα διασκεδάζοντας – θα πρέπει να κυριαρχεί στην συνείδηση τόσο των αθλητών όσο και των γονέων τους , απολαμβάνοντας τις χαρές του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

“Η Ακαδημία της Α.Ε Μεταμόρφωσης θα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις την επόμενη χρονιά και περιμένει τις εγγραφές των αθλητών της από τα τέλη Αυγούστου ενώ θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές που αποχώρησαν από τον σύλλογο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στα μέλη του συλλόγου μας και να τους ευχηθεί υγειά και καλή τύχη”, τονίζεται στην ανακοίνωση της διοίκησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ