Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Συνάντηση Σαραούδα με τον αναπληρωτή Κυβερνήτη της Περιφέρειας της Μοραβίας- Σιλεσίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Περιφέρειας της Μοραβίας- Σιλεσίας της Τσεχίας, με αρμοδιότητα τον Πολιτισμό και την Διατήρηση των Μνημείων, κ. Lukáš Curylo, είχε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας με αφορμή την παράσταση L’ Orfeo του Claudio Monteverdi – αποτέλεσμα του ευρωπαϊκού προγράμματος προγράμματος Let’s Sing Opera (Creative Europe) που φιλοξενήθηκε στην Μεταμόρφωση.

Κατά τη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δήμου, κ. Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ευρωπαϊκού προγράμματος «Let’s Sing Opera Competition”, κ. Marek Golat, συζητήθηκε εκτενώς η πρόσφατη επιτυχία της Όπερας «Ορφέας»- L’ Orfeo στο Συνεδριακό Κέντρο της Μεταμόρφωσης, ενώ διερευνήθηκε η δυνατότητα περαιτέρω συνεργασιών ανάμεσα στον Δήμο και την Τσεχική Περιφέρεια, όπου ο κ. Σαραούδας τόνισε ότι «είμαστε ανοιχτοί σε συνέργειες».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τιμητική πλακέτα που απέδωσε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης στον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Περιφέρειας της Μοραβίας- Σιλεσίας, ο οποίος τον κάλεσε στην Τσεχία, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για συνεργασία τόσο πολιτισμικά όσο και ευρύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ