Ειδήσεις
Συνεδρίασε για πρώτη φορά το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας Δήμου Μεταμόρφωσης
Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας (Το.Σ.Π.ΠΑ.) του Δήμου Μεταμόρφωσης, παρουσία του Δημάρχου Στράτου Σαραούδα.
Κατά τη συνεδρίασή της τέθηκαν οι στόχοι του Συμβουλίου, ο ρόλος του οποίου είναι κυρίως συμβουλευτικός και προληπτικός. Αποφασίστηκε μάλιστα η άμεση επικοινωνία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο για ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την όσο το δυνατόν πιο αποδοτική λειτουργία του, καθώς και η ενημέρωση των σχολείων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την στήριξη και βοήθεια που προσφέρει αρμοδίως η επιστημονική ομάδα του συμβουλίου.
Τέλος, για την καλύτερη και άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, συναποφασίστηκε η δημιουργία και χρήση λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα. Από την πλευρά τους οι γονείς αφού εξήραν την ίδρυση και το ρόλο του Συμβουλίου, ζήτησαν τη συνδρομή του σε ζητήματα καθημερινότητας και να εξεταστεί η δυνατότητα ίδρυσης σχετικού γραφείου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας