Κεντρικό Θέμα
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης έκοψαν τις πίτες τους για το 2020 [Εικόνες]
Ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σύνολο των ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης, παρουσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, κ. Στράτου Σαραούδα και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας κ. Παναγιώτη Λουσίδη.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης καθώς και εργαζόμενοι των δομών της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημ. Υγείας.
Ο Δήμαρχος εξήρε το ρόλο των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, ως πυλώνες της κοινωνικής πολιτικής για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας. Επίσης αναφέρθηκε στην συνεισφορά των εργαζομένων, για την αποφυγή του απομονωτισμού και την προώθηση της κοινωνικής δράσης και προσφοράς των μελών, τα οποία πρέπει να παραμείνουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, μέσα από σειρά πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
Στα πλαίσια αυτά ο κ. Σαραούδας έκανε αναφορά σε μια σειρά από δράσεις που θα
υλοποιηθούν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης στο αμέσως επόμενο διάστημα και επανέλαβε την υπόσχεση ότι ο Δήμος βρίσκεται κοντά στα μέλη, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αιτήματα τους.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας