Κοινωνία
Την επέτειο του “ΟΧΙ” γιόρτασε ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Με λιτότητα, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Μεταμόρφωσης.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.
Το «παρών» έδωσαν- μεταξύ άλλων- η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής και
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, ο Δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας, οι Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, Συλλόγων, Σωματείων και Οργανώσεων.
Σε δήλωσή του ο κ. Σαραούδας ανάφερε: «Σήμερα γιορτάζουμε μια ακόμα ένδοξη σελίδα της ιστορίας. Το μεγάλο «ΟΧΙ» στον φασισμό και το μεγάλο «ΝΑΙ» στην Ελευθερία. Μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη του τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες, όταν είναι ενωμένοι. Εύχομαι σε όλες και όλους του χρόνου να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα χωρίς μάσκες και όπως της αρμόζει. Και να είμαστε όλοι υγιείς και παρόντες. Χρόνια Πολλά, Ελλάδα, Χρόνια Πολλά, Μεταμόρφωση».
[banner id=”140215″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ