Μοσχάτου - Ταύρου
«Πενηντάρηδες με πάθος»: Παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο Μοσχάτο

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο Δ.Ο. International Action Art παρουσιάζουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τη θεατρική παράσταση: «Πενηντάρηδες με πάθος».
Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, στις 11,12 και 14 Μαρτίου 2023, στις 19.00. Πρόκειται για μία θεατρική διασκευή του Βασίλη Τραϊφόρου σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Χαλκιά.
Η υπόθεση του έργου αφορά ένα ευκατάστατο «νεανίζοντα» πενηντάρη, που περνά την κρίση της ηλικίας του, κυνηγώντας πιτσιρίκες. Πέφτει θύμα μιας συμμορίας, μιας εικοσάρας, της μητέρας της και ενός παλιού του φίλου. Σκοπός τους είναι να τον κατασπαράξουν οικονομικά. Όμως η ιδιαιτέρα γραμματέας του και αιώνια αρραβωνιαστικιά του, αγρυπνά και μαζί με τον έμπιστο γιατρό του προσπαθούν να του ανοίξουν τα μάτια”.»
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ