Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Συνάντηση Δημάρχων Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και Μοσχάτου -Ταύρου για μια βιώσιμη ανάπτυξη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την αναζήτηση κοινών λύσεων σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους δυο δήμους, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου -Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου.

Και οι δυο δήμαρχοι συμφώνησαν σε πρακτικές σχετικά με τη βελτιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και στα μέτρα για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου. Ακόμη συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι δήμοι μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων καθώς και για τα θέματα λειτουργίας του Νεκροταφείου Σχιστού και του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει: «Η συνεργασία με τον Δήμαρχο Μοσχάτου -Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίλυση κοινών προβλημάτων. Η ανταλλαγή γνώσεων και
εμπειριών μπορεί να οδηγήσει σε αποτελεσματικές λύσεις για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι μας με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ