Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

O Όμιλος Ελληνικών Χορών Μοσχάτου καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες θεατές 

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου η πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου-νέο τμήμα) στο Μοσχάτο, στις 20.00, πήρε «χρώμα» παράδοσης μέσα από την εντυπωσιακή μουσικοχορευτική εμφάνιση των τμημάτων του Ομίλου Ελληνικών Χορών Μοσχάτου.

Οι εκατοντάδες θεατές απόλαυσαν μία χορευτική παράσταση με τη συνοδεία μουσικής και χορούς από εννέα μέρη της Ελλάδας.  Τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου και οι σχεδόν 180 συμμετέχοντες με τους καλλιτεχνικούς τους υπεύθυνους, τον Δημήτρη Δανιηλίδη και την Ντίνα Κουκούλη παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από τη Ρούμελη, τη Θάσο, το Πήλιο, την Κέρκυρα, τη Χίο, το Ζαγόρι Ηπείρου, τη Φλώρινα, τη Νάξο και την Ανατολική Ρωμυλία κερδίζοντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Άκης Δείξιμος, ενώ παραβρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.
Λίγο πριν την έναρξη της παράστασης τα μικρά παιδιά στον Ταύρο και στο Μοσχάτο διασκέδασαν με παράσταση θεάτρου σκιών και με ανιματέρ και παιχνίδια, με αφορμή την έναρξη των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου για τη χρονιά 2024-2025.

Σήμερα, Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ του Δήμου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αγίου Γεωργίου) στον Ταύρο, στις 20.30 με τη συναυλία αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο «οι θαλασσιές οι χάντρες» με την Τίνα Τράκου. Μαζί της ο Νίκος Κρητικός και η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα. Ένα μουσικό αφιέρωμα στις ταινίες που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τα τραγούδια γνωστών συνθετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ