Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί ποδοσφαιρικοί αστέρες της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, η τελική εκδήλωση των παιδικών τμημάτων ποδοσφαίρου του Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Νέας Ιωνίας.

Στην εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλοι πραγματοποιήθηκαν εσωτερικοί αγώνες των ηλικιών Κ8-Κ10 & Κ12 με συμμετοχή 110 αθλητών. Τη σκυτάλη παρέλαβαν γονείς των αθλητών με την διεξαγωγή ενός απολαυστικού αγώνα καθώς η συμμετοχή μπαμπάδων και μαμάδων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στην συνέχεια της εκδήλωσης δόθηκαν έπαινοι και μετάλλια σε όλα τα παιδιά ως μια μικρή επιβράβευση για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ που δημιουργήθηκε από τους γονείς και τον Ο.Π.Α.Ν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα. Αγγελική Σακαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Άρης Χατζησαββίδης, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα. Γεωργία Μπίμη, η Πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ κα. Ελένη Γρίβα, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Δηλές και κ. Ιωάννης Λιβέρης, καθώς και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Πάρης Συμεωνίδης. Την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης παρείχε η κα. Φωτεινή Αλετρά.
Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα. Γεωργία Μπίμη, ο προϊστάμενος των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ο.Π.Α.Ν. κ. Πέτρος Αθανασίου και οι γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. εύχονται στους αθλητές και τις οικογένειες τους καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα γήπεδα με την νέα σεζόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ