Ειδήσεις
Αγία Όλγα: Στη διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και Πέριξ
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2021/10/IMG-441a47c4781015181733850ecac51ef7-V.jpg)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, από το Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου.
Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και Πέριξ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου, καλώντας τα μέλη του να παρευρεθούν στη συγκέντρωση.
Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων, εκ μέρους του ΔΣ του Σωματείου, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος, συνάδελφος, Νίκος Αθανασίου. Ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας: «Συνάδελφοι, ο αγώνας των γιατρών, των νοσηλευτών και εργαζομένων του νοσοκομείου Αγία Όλγα, είναι και δικός μας αγώνας. Εκφράζουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα που κάνετε για να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Οι συνταξιούχοι απαιτούμε να μονιμοποιηθούν όλοι οι χιλιάδες επίκουροι και οι συμβασιούχοι, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών, όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού, για την στελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας. Να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και να παίρνουν όλοι το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, γιατί δουλεύουν σε επικίνδυνες και ανθυγιεινές συνθήκες. Γιατί δεν φτάνει που δουλεύουν με αλλεπάλληλες βάρδιες και εφημερίες, δεν φτάνει που δουλεύουν ατελείωτες υπερωρίες για να καταφέρουν να κρατηθούν όρθια τα νοσοκομεία, τους χρωστούν κιόλας. Είμαστε σήμερα εδώ, είμαστε μαζί τους, γιατί δεν φτάνουν τα καλά λόγια και τα χειροκροτήματα των κυβερνώντων. Εδώ και τώρα χρειάζονται να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Συνάδελφοι, ας βροντοφωνάξουμε! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Εδώ και τώρα να ενισχυθεί το Δημόσιο σύστημα υγείας! Να ενισχυθούν τα νοσοκομεία και οι Πρωτοβάθμιες Μονάδες Υγείας! Η υγεία του λαού είναι υπόθεση όλων μας!»
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και οι συνταξιούχοι μαζικά συμμετείχαν φωνάζοντας συνθήματα για την υγεία, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας