Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανεξαρτητοποίηση Θανάση Αποστολόπουλου από την παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως ο Θανάσης Αποστολόπουλος ανεξαρτητοποιήθηκε από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ” με την οποία είχε συμπράξει σε κοινό ψηφοδέλτιο ως συνεργαζόμενος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο λόγος της ανεξαρτητοποίησης του κ. Αποστολόπουλου είναι η επιλογή της επικεφαλής της παράταξης κας Θωμαΐδου να παραστεί κατά εντελώς εξωθεσμικό τρόπο στις αίθουσες διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 14 Απριλίου, χωρίς την συναίνεση ολόκληρης της Δημοτικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά στο έγγραφο της ανεξαρτητοποίησης ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει ” Η συνεργασία μας έως τώρα στη κοινή παράταξη, η οποία είχε βασισθεί μεταξύ άλλων και στο συγκριτικό πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας από κόμματα εξουσίας, αίρεται από δικής μας πλευράς μετά την μονομερή απόφαση της επικεφαλής της παράταξης, καθ’ όσον με τον συγκεκριμένο τρόπο δράσης εκπέμπονται διαφορετικά μηνύματα από το αρχικώς συμφωνηθέν πλαίσιο κομματικής ανεξαρτησίας’.

Κλείνοντας ο κύριος Αποστολόπουλος γνωστοποιεί ότι στο εξής θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΙΩΝΙΑ”, η οποία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχε συμπράξει με την παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ”.

αποστολοπουλοσ.pdf.pdf

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ