Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Δύναμη Προοπτικής»: Δυναμικός παλμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης της Δ. Θωμαΐδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή και δυναμικό παλμό, παρά τις σκέψεις αναβολής λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, πραγματοποιήθηκαν με έντονα στοιχεία αναπτυξιακού οράματος τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής».

Στον κατάμεστο πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού, η Επικεφαλής και Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου έδωσε το σύνθημα της έναρξης του προεκλογικού αγώνα και ζήτησε από τους εκατοντάδες πολίτες την ανανέωση της εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το έργο την επόμενη πενταετία.
Την εκδήλωση προλόγισε η Γενικής Γραμματέας του Δήμου κα Αταλάντη Μιχελογιαννάκη και στη συνέχεια τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Μιχάλης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γιάννης Κεχρής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο Αν. Διοικητής του Γ.Ν. Θήβας κ. Γιάννης Κατσαγκόλης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κα Μαίρη Ιγγλέση, ο υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Θανάσης Φαλούκας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κα Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Γεωργία Μπίμη-Ιωάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, μέλη – υποψήφιοι της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η κα Θωμαΐδου δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά που μας τιμήσατε χθες βράδυ με την παρουσία σας, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου γεμίζοντας ασφυκτικά τον πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Παρά τις όποιες σκέψεις για την αναβολή της εκδήλωσης λόγω του πόνου που προκαλούν οι εικόνες από τις πυρκαγιές στην Αττική, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και εν μέσω του θέρους, στείλατε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης και στήριξης για να ξεκινήσουμε δυναμικά τον προεκλογικό μας αγώνα και να συνεχίσουμε το έργο μας διεκδικώντας την επόμενη πενταετία όλα όσα αξίζουν στη Νέα Ιωνία μας!!!”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ