Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κ. Κουλούρης: “Οφείλουμε στους δημότες να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε δήλωση με αφορμή την επανεκλογή του ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας προέβη ο Κώστας Κουλούρης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω και δημόσια τη Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου, που μου έκανε για άλλη μία φορά την τιμή, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, να με προτείνει ξανά για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους μου για τη συνεργασία που είχαμε έως τώρα.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντά μου, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, με δημοκρατικές διαδικασίες, ειλικρινή σεβασμό προς όλες τις παρατάξεις, διαφάνεια και πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας, σεβόμενος πάντα τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ.

Μετά από δυόμισι σχεδόν χρόνια εμπειρίας που απέκτησα από την άσκηση των καθηκόντων μου ως πρόεδρος σε μια πολύ απαιτητική και δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, θα ήθελα απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη νέα αυτή θητεία περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Όλοι μπορούμε και οφείλουμε στους δημότες μας να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ