Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Μουσική και κόσμος στο Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Κόσμος και μουσική γέμισαν τον Πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού για το Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων της Νέας Ιωνίας.

Έξι νεανικά συγκροτήματα, που αντιπροσώπευαν σχεδόν όλα τα είδη του μουσικού ρεπερτορίου, παρουσίασαν την δουλειά τους και έδειξαν το ταλέντο τους αλλά και την αγάπη τους για τη μουσική.

Ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος από την σημερινή βραδιά. Η προσέλευση του κόσμου μαρτυρά ότι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από την μουσική, έχουν ανάγκη να διασκεδάσουν. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τέτοιες βραδιές μουσικής και πολιτισμού. Θέλουμε να αναδείξουμε την δουλειά που κάνει η Νεολαία και οι καλλιτέχνες της περιοχής μας. Η μουσική είναι πολιτισμός και η Νέα Ιωνία έχει μεγάλη παράδοση σε αυτήν. Είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε την προσπάθειά των νέων μας ώστε να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα».

Ο δήμαρχος συνεχάρη όλους όσους συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της βραδιάς και κυρίως την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κα Αναστασία Κλάρα, και τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα Νεολαίας, κ. Αλέξανδρο Τερζάκη, καθώς και όλους τους αφανείς συντελεστές, κυρίως εθελοντές, που έδωσαν το θετικό τους στίγμα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Το 1ο φεστιβάλ νεανικών συγκροτημάτων στέφθηκε με επιτυχία. Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την ίδια, είναι να καθιερωθεί το φεστιβάλ νεανικών συγκροτημάτων, ώστε να μπορούν οι νέοι και οι νέες μουσικοί και ερμηνευτές της πόλης να “επικοινωνήσουν” τη μουσική τους και τη δουλειά τους γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ