Κοινωνία
Νέα Ιωνία: Έφερε αποτελέσματα η κινητοποίηση φορέων για επανασύνδεση του ρεύματος σε άνεργη μητέρα με παιδί ΑμεΑ
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2023/01/Κινητοποίηση-ΔΕΗ-Γαλάτσι-1-1.jpg)
Μαζική και δυναμική κινητοποίηση στον ΔΕΔΔΗΕ στο Γαλάτσι, ενάντια στη διακοπή ρεύματος σε άνεργη γυναίκα με ανήλικο παιδί ΑμεΑ, διοργάνωσαν το πρωί της Πέμπτης 26/1 σωματεία και φορείς της Νέας Ιωνίας, καθώς και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).
Με την παρέμβασή τους τα σωματεία πέτυχαν να γίνει δεκτή η επανασύνδεση ρεύματος μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και να γίνει ρύθμιση της οφειλής σε πλαίσια που να μπορεί να ανταπεξέλθει.
Με το πέρας της κινητοποίησης, η Ντιάνα Λιάκου, πρόεδρος του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ», δήλωσε:
«Σήμερα είμαστε εδώ δεκάδες μέλη σωματείων και μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας κάνοντας πράξη τις αποφάσεις μας , δηλαδή ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και δε θα αφήσουμε κανέναν μόνο του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, το σκοτάδι και το κρύο. Είναι ντροπή σήμερα, στη Ν. Ιωνία, σε μητέρα άνεργη με παιδί ΑμΕΑ ο ΔΕΔΔΗΕ να της κόβει το ρεύμα και να της ζητάνε ένα υπέρογκο ποσό για να διακανονιστεί η οφειλή. Όμως, με την αποφασιστική παρέμβαση των σωματείων και των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας, με τη δυναμική σημερινή κινητοποίηση, πετύχαμε να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικογένεια.
Τεράστιες είναι οι ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης αλλά και όλων των προηγούμενων, που στο όνομα της “πράσινης ανάπτυξης” χαρατσώνουν κάθε μέρα το λαό μας. Σήμερα χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και ζουν με τον φόβο της διακοπής του ρεύματος, όταν την ίδια στιγμή πριμοδοτούν με πακτωλό χρημάτων τους μεγάλους ενεργειακούς ομίλους και επενδυτές.
Δε θα σταματήσουμε εδώ. Καλούμε το λαό της περιοχής μας να έρθει σε επαφή με τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς, να υψώσουμε “τείχος προστασίας” για κάθε λαϊκό άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά. Ένας για όλους και όλοι για έναν!».
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας