Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: “Κύμα” αγάπης στην κοπή πίτας της “Δύναμης Προοπτικής” [Εικόνες και Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκινημένη η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης της δημάρχου Νέας Ιωνίας, κας Δέσποινας Θωμαΐδου “Δύναμη Προοπτικής”.

H πολυγωνική αίθουσα εκδηλώσεων των 7ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας πλημμύρισε από μέλη και φίλους της παράταξης, εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά πολίτες σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση, στη “σκιά” της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της πόλης.

 

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης, της οποίας παρουσιαστής ήταν ο Αθανάσιος Ραφτόπουλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πίτα απευθύνοντας τις θερμές ευχές του στη δημοτική αρχή και τους δημότες υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι “ο δήμος σας θα κάνει πράγματα που θα δώσουν μια άλλη πνοή στην πόλη μας”.

 

 

 

 

 

Ακολούθησε ένα απολαυστικό μουσικό καλωσόρισμα με την ερμηνεύτρια Δέσποινα Στεφανίδου, η οποία μοιράστηκε με το κοινό μουσικές του χθες και του σήμερα που ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους, αλλά και χαιρετισμός από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε με τα λόγια ικανοποίησης για τη συνεργασία της με τη δημοτική αρχή.

 

 

 

Απολογισμός έργων

Σύσσωμη η δημοτική ομάδα, αλλά και οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο επόμενο αυτοδιοικητικό σχήμα της παράταξης και θα διεκδικήσουν την επανεκλογή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βρέθηκαν εκεί, για να ανταλλάξουν ευχές και να διαδώσουν μήνυμα ελπίδας σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τη χειμαρρώδη αγάπη και τον ενθουσιασμό των προσκεκλημένων.

Το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς κατέλαβε η παρουσίαση μέσω βίντεο του απολογισμού του πολυθεματικού έργου των τριών χρόνων της δημοτικής αρχής αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί και το θετικό αποτύπωμα στην πόλη.

 

 

 

Ενώ στη συνέχεια, από την ίδια τη Δήμαρχο παρουσιάστηκε αναλυτικά το παραγόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής και οι βασικοί αναπτυξιακοί άξονες της πολιτικής της με τα μεγάλα έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν την καθημερινότητα της Νέας Ιωνίας.

 

Δ. Θωμαΐδου: “Είμαι η Δέσποινα σας”

Εκτός των παραπάνω, κατά την ομιλία της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα Δέσποινα Θωμαΐδου, με έναν εξόχως πολιτικά βαρυσήμαντο λόγο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που επέφερε αρχικά η απλή αναλογική και η δυσαρμονία στο Δημοτικό Συμβούλιο τονίζοντας ότι “η προσπάθεια για το καλό της πόλης μας πρέπει να μην αποτελεί πεδίο κομματικών διαφορών”, αλλά και η πανδημία του κορωνοϊού στην ομαλή διεξαγωγή του έργου της δημοτικής αρχής. Παράλληλα, εξήρε τη βοήθεια των συνεργατών της, των εργαζομένων, των εθελοντών και των δημοτών, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία σε αυτούς που “έφυγαν” αναφερόμενη στον Τ. Βλασσά και τον Γ. Ιωάννου.

 

 

Προσπαθώ να βρω τις λέξεις που περιγράφουν αυτή τη σημαντική εκδήλωση και αισθάνομαι από καρδιάς βλέποντας όλους και όλες σας να έχετε κατακλύσει την αίθουσα ανταποκρινόμενοι και ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα ενότητας της παράταξής μας, μιας παράταξης που δημιουργήθηκε από μια ιστορική θα έλεγα ανάγκη για τον τόπο μας. Η Δύναμη Προοπτικής ήρθε για να μείνει στην πόλη μας και το κατορθώνει.”, δήλωσε ακόμη χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:σήμερα μιλάω σε εσάς όχι ως πολιτικός, αλλά ως μια γυναίκα που ασχολείται με την πολιτική γιατί πιστεύει ότι η πόλη μας είναι οι άνθρωποί της. Αυτή είναι ουσία της παρουσίας όλων μας, της Δημάρχου και των συνεργατών της.”, ενώ θερμό χειροκρότημα απέσπασε όταν είπε το απλό: “Είμαι η Δέσποινά σας!”, υπογραμμίζοντας πως βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη.

 

 

 

Φόρος τιμής στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα”

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας – “Αγία Όλγα” για το γεγονός ότι η διοίκηση και το προσωπικό του στάθηκαν “βράχοι” καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών της πόλης.

 

 

 

Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Σωτήρης Πατσιλινάκος και ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μιχάλης Μαντζανάς. Κατά τη βράβευσή τους η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου εξήρε τη συμβολή τους όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και στην ιστορία και στην καθημερινότητα της πόλης.

Η βραδιά τελείωσε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε η μουσικός Μαρία Ανδρεαδάκη και η ερμηνεύτρια Μαρία Καββαδία.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ