Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε νεαρούς για να τους κλέψει τα κινητά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε παρέα τριών φοιτητών πλησίον του σταθμού του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια με σκοπό να τους κλέψουν τα κινητά, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα ενός εκ των τριών θυμάτων.

Όπως αναφέρει το ifn.gr , ο πατέρας, οι τρεις φίλοι επέστρεφαν αργά το βράδυ από βόλτα που είχαν πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη στιγμή που διαπίστωσαν πως μία ομάδα 7-10 παιδιών τους ακολουθούσε, ενώ βρίσκονταν έξω από ένα internet cafe.

Αν και η πρώτη σκέψη των παιδιών ήταν να τρέξουν στη συνέχεια το ξανασκέφτηκαν, με αποτέλεσμα όμως η ομάδα να τους φτάσει και να αρχίσει τις απειλές, καταθέτει ο πατέρας. Όπως ανέφερε, τους τράβηξαν από τα ρούχα και τους ρωτούσαν τι ομάδα υποστηρίζουν, ενώ στη συνέχεια τους ζητούσαν να βγάλουν τα κινητά τους και να τους τα δείξουν.

Η κατάσταση ξέφυγε με δύο από τους τρεις φοιτητές να δέχονται τρία-τέσσερα χτυπήματα, δίνοντας τα κινητά τους, ενώ ο γιος του αρνήθηκε να το δώσει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Μετά το συμβάν, οι τρεις φοιτητές ενημέρωσαν για το περιστατικό τους γονείς τους που κάλεσαν την Αστυνομία. Πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο, ερεύνησαν τους γύρω δρόμους, όμως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο, ενώ δεν έγινε κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Οι επόμενες κινήσεις

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, «με το που έφθασα στο σημείο, πήγαμε τον γιο μου στο νοσοκομείο, την ώρα που η αστυνομία έψαχνε τη γύρω περιοχή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί έχει δεχθεί σφοδρά χτυπήματα με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ρινικό κάταγμα έχοντας και τέσσερα σπασμένα δόντια».

«Τη Δευτέρα το πρωί πήγαμε στην Ασφάλεια της Νέας Ιωνίας και κάναμε την καταγγελία. Πήγαμε επίσης στον ιατροδικαστή που είδε και εξέτασε τον γιο μου και από την Αστυνομία μας έχουν στείλει σε μία Υπηρεσία που είναι κοντά στο νοσοκομείο “Μητέρα”, όπου το παιδί θα δει κάποια πρόσωπα και θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει αν μεταξύ αυτών υπάρχει ο δράστης ή δράστες της επίθεσης», είπε ακόμη ο πατέρας.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε εκείνη την περιοχή. Μου έχει μεταφέρει ότι έχουν συμβεί πολλά και κάτι θα πρέπει να γίνει. Θέλω να βρεθούν οι δράστες. Θα πρέπει να κάνει κάτι η αστυνομία, διότι μην ξεχνάμε πως κοντά στο σημείο της επίθεσης υπάρχουν και δύο σχολεία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ