Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ν. Ιωνία: Μεγάλη προσέλευση κοινού στην θεατρική παράσταση «Ο Γλάρος»

Δημοσιεύθηκε

στις

Φτάνοντας προς το τέλος των εκδηλώσεων των «Ιωνικών Ημερών Τέχνης και Πολιτισμού» 2019 από τον Δήμο Νέας Ιωνίας, τα βλέμματα στράφηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» και την θεατρική παράσταση «Ο Γλάρος», του Άντον Τσέχωφ.

Το έργο σε σκηνοθεσία του Γ. Δεγαΐτη, αποτέλεσε από τις πιο πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις των φετινών «Ιωνικών Ημερών», με ολόκληρο τον θίασο της Ομάδας Θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής να κάνει την παρουσία του για 7η χρονιά στη συγκεκριμένη σκηνή. Μάλιστα, η παράσταση επρόκειτο να λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου, αλλά λόγω ενός ατυχήματος η πρώτη παράσταση ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το πλήθος κόσμου που προσήλθε στο Θέατρο την Κυριακή να μην χωράει στην αίθουσα.

Δέσποινα Θωμαΐδου: «Η Νέα Ιωνία είναι η πόλις των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού»
Οι εντυπώσεις που έμειναν από το κοινό ήταν οι καλύτερες, μεταξύ αυτών και της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, της κ. Δέσποινας Θωμαΐδου, η οποία δήλωσε στον «Χτύπο»: «Στα πλαίσια των «Ιωνικών Ημερών» μας επισκέφτηκε ο θίασος της Ομάδας της Αγίας Παρασκευής, ο θεατρικός θίασος, ο οποίος είναι εξαίρετος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, με ένα εκπληκτικό έργο, εκπληκτικές ερμηνείες, και βέβαια θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτή την πολύ ωραία θεατρική παράσταση, και να τους πούμε να επισκέφτονται τακτικά τη Νέα Ιωνία μας.»
Επιπλέον, συμπλήρωσε όσον αφορά τις φετινές «Ιωνικές Μέρες»: «Η Νέα Ιωνία είναι η πόλις των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού, και βέβαια και του αθλητισμού, καθώς προηγουμένως είχαμε και μια εκδήλωση για τον αθλητισμό. Πολλά παιδιά, ομάδες από τη Νέα Ιωνία, έπαιξαν στα πλαίσια των Ιωνικών Ημερών, στα πλαίσια της άμιλλας και για το ωραίο ιδεώδες της πόλης μας, για το αθλητικό πνεύμα, και χάρισαν χαρά και διασκέδαση όχι μόνο σε όλους εμάς αλλά και στα ίδια τα παιδιά.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ