Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Πραγματοποιούν τα όνειρά τους οι αθλητές των “Ιώνων” – Μετάλλια, διακρίσεις, βραβεύσεις, περηφάνια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζουν το όνειρό τους οι αθλητές των Ιώνων, που με πείσμα, πειθαρχία και πολλή δουλειά αποδεικνύουν ότι μπορούν να κατακτούν στόχους.

Παρακάτω περιγράφουμε την πορεία των τελευταίων μηνών με τις συμμετοχές τους στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Εξαιρετική παρουσία στη Σλοβενία

Οι αθλητές επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σλοβενία, όπου πέτυχαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Η Κανάση Δ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις μάχες -46kg, ενώ ο Ασπιώτης Β. κέρδισε το ασημένιο και το χάλκινο στα Τουλ 2 Ντάν και στο ομαδικό τουλ εφήβων! Οι αθλητές, σε συνομιλία που είχαμε με γονείς, μας είπαν ότι αφιέρωσαν αμέτρητες ώρες προπόνησης υπό την καθοδήγηση του ακούραστου δασκάλου μας, Ηλία Ασπιώτη, κάνοντάς τη σχολή δεύτερο σπίτι τους.

Η επόμενη ήταν τον Αύγουστο στην Ουγγαρία, όπου ο σύλλογος συμμετείχε με οκτώ αθλητές στην εθνική ομάδα kickboxing.

“Διάλειμμα” για βράβευση από τον Δήμο Νέας Ιωνίας

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, ο σύλλογος Taekwondo Kickboxing IONES AGS βραβεύτηκε, ως ένας από τους τρεις κορυφαίους συλλόγους σε όλα τα αθλήματα, από τον Δήμο Νέας Ιωνίας. Η διοίκηση του συλλόγου σε ανάρτησή της ευχαριστεί τους αθλητές τους που οδηγούν το σύλλογο στην κορυφή, τον προπονητή που πάντα στηρίζει όσους έχουν όνειρα, και τους γονείς για τις θυσίες τους. Συγχαρητήρια, επίσης, δίνει στον Δήμο Νέας Ιωνίας για αυτή τη λαμπρή εκδήλωση, που αποτελεί πρότυπο προς μίμηση.

Υπερηφάνεια για τα μετάλλια αλλά και εισαγωγές στα ΑΕΙ

Η καρδιά των κατοίκων Νέας Ιωνίας πλημμύρισε με υπερηφάνεια από το πάθος, την ψυχή και τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές της περιοχής τους στο μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing που έχει διεξαχθεί ποτέ, με τη συμμετοχή 3100 αθλητών από 68 χώρες. Ένας αριθμός πρωτοφανής! Όλοι οι αθλητές των Ιώνων διακρίθηκαν και εντυπωσίασαν με τις νίκες τους μέχρι την οκτάδα.

Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είναι οι εξής:
– ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ (ρινγκ Foul Contact)
– ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (ρινγκ Foul Contact)
– ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΪΔΑΝΤΖΗ (KL)

Οι υπόλοιποι αθλητές που αγωνίστηκαν με την εθνική ομάδα και έδειξαν το ταλέντο και το πάθος τους, αξίζοντας και αυτοί ένα μετάλλιο, μολονότι δεν το κατέκτησαν για διάφορους λόγους, είναι οι εξής:

– ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (5η θέση)
– ΜΥΡΤΩ ΑΣΠΙΩΤΗ (9η θέση)
– ΠΑΠΑΖΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (9η θέση)
– ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (9η θέση)
– ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (9η θέση)

“Το ταξίδι συνεχίζεται! Πιο δυνατοί και έμπειροι από ποτέ, έτοιμοι και αποφασισμένοι για νέες επιτυχίες”, δηλώνει ο ακούραστος προπονητής, Ηλίας Ασπιώτης.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές των Ιώνων που ανέβηκαν στο βάθρο αποκόμισαν μόρια και πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ άνευ εξετάσεων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ