Κοινωνία
“Στα πορτοκαλί” το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας – Στήριξη στις κακοποιημένες γυναίκες

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην καμπάνια «Έχεις Φωνή» του Δικτύου SDG17Greece.
Στο πλαίσιο αυτό, το Δημαρχείο της πόλης φωταγωγείται τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Νοεμβρίου 2020, με το πορτοκαλί χρώμα κατά της βίας.
Πρόκειται για μια υψηλού συμβολισμού κίνηση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την καταπολέμηση κάθε μορφής έμφυλης βίας από κάθε σπίτι, από κάθε οικογένεια, από κάθε γυναίκα.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: “Στις σημερινές συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης εν μέσω της πανδημίας, η δράση αυτή υπενθυμίζει ότι η Βία κατά των Γυναικών υπάρχει και αποτελεί ένα διαχρονικό και παγκόσμιο πρόβλημα, που απασχολεί όλες τις κοινωνίες και απαιτεί την ενεργό παρουσία, συμμετοχή και συνεργασία όλων μας.
Μένουμε σπίτι, δεν μένουμε σιωπηλές!!!”
[banner id=”143190″]
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ